BLOG:

Når livet tager en drejning

April 2023

Der har været lidt stille her på min hjemmeside, men nu er jeg så småt ved at være klar til at køre på igen med nye malerier. Der skete nemlig dét i februar måned, at min mand kom ud for en alvorlig cykelulykke. Det har været en lidt hård og bekymrende tid, men heldigvis går det fremad.


Kort tid efter min mands ulykke fik jeg en uventet forespørgsel, om jeg kunne være interesseret i at lave et maleri i samme stil som Contemplation, som blev solgt sidste år. Jeg var meget i tvivl, da lysten til at male på det tidspunkt var ikke eksisterende. Jeg valgte dog at gøre et forsøg og maleriet står mere eller mindre færdigt nu. Det har faktisk været en fin proces – et pusterum midt i alt det andet. Nu må jeg så se om Quietude finder et nyt hjem.


Her ses nogle billeder af maleriet taget med forskellige lysniveauer og indfaldsvinkler sådan som det ser ud lige nu:

Quietude - abstrakt maleri - 100x120 cm
QUIETUDE - Moderne kunst til stuen
Quietude - moderne maleri - 100x120 cm
Afdæmpet maleri i smukke farver - QUIETUDE