BLOG:

Art Nordic 2022 - Novice på kunstmessen

Tre intense dage er slut

Art Nordic - Elizabeth Alice Andersen

24. – 26. juni 2022

Kunstmessen Art Nordic 2022 blev afholdt i det skønne Lokomotivværksted på, hvad jeg tror, var Københavns varmeste tre dage indtil videre i år. Varmen var en udfordring for både udstillere og gæster, men det glædelige var, at så mange mennesker alligevel brugte noget af deres dyrebare fritid på at tage ind til Lokomotivværkstedet og kigge på kunst. Og der var meget at kigge på. 250 kunstnere fra Danmark og udlandet udstillede deres værker.

 

Jeg har ikke prøvet at udstille min kunst på en kunstmesse før. Jeg var derfor meget spændt på, hvordan det ville være. Det har faktisk optaget mine tanker så meget den seneste tid, at jeg ikke har kunnet få malet noget som helst.


Det var tre meget intense dage. Der er selvfølgelig alt det praktiske man skal ordne inden kunstmessen åbner såsom ophængning af malerierne. Jeg havde en lille stand og derfor tog jeg kun fire mellemstore malerier med.


Jeg skulle virkelig vænne mig til den nye rolle som udstiller. Jeg har tidligere prøvet som medarbejder at repræsentere min virksomhed på en messestand. Det er dog en helt anden følelse at repræsentere sig selv og det man selv har skabt. Jeg er dog glad for, at jeg er den erfaring rigere og stolt over, at jeg trådte ud af min komfortzone. Næste gang bliver helt sikkert nemmere. Det har også været en meget fin oplevelse at få gæsternes feedback på mine malerier og høre deres fortolkning af værkerne. Jeg sender en stor tak til alle, der kiggede forbi.


Og sidst, men ikke mindst, var det en meget stor glæde for mig at være omgivet på kunstmessen af de sødeste standkammerater. Der var kærlig opbakning, masser af god energi og gode råd. Jeg sender derfor en stor tak til Pia Tejmer Kølbjerg, Kristin Berg Johnsen, Lene Fredriksen, Balthazar Mattar, Dirk Immich, Vicki Zoé og ”Jaykobs Kunst”.


Art Nordic - søde standkammerater

De sødeste standkammerater

Her er lidt flere billeder fra Art Nordic 2022:

Art Nordic - Elizabeth Alice Andersen

Arbejdspause

Min stand - Art Nordic 2022

Min stand står klar

Der spilles jazz

Art Nordic - Elizabeth Alice Andersen

Stilhed før stormen

Art Nordic 2022

Spændende samtale om kunst, sind og samfund med Anne Sophia Hermansen,

Ida Auken og Lawand Hiwa Namo