BLOG:

Udstilling hos OTICON

DECEMBER 2021 - JANUAR 2022


Kunstforeningen hos virksomheden Oticon har arrangeret en kunstudstilling for medarbejdere, plus deres familier og venner, der har lyst til at udstille egne kunstværker. Jeg deltager med tre abstrakte malerier. Det er første gang, at mine malerier kommer op at hænge i en virksomhed, så det har været en meget speciel oplevelse for mig at se, hvordan malerierne tager sig ud i helt andre omgivelser. 

Jeg udstiller tre abstrakte malerier ved Oticons kunstudstilling, som er arrangeret af firmaets kunstforeningen.
Tre af mine abstrakte malerier udstilles
Jeg udstiller tre abstrakte malerier som repræsenterer tre forskellige abstrakte stilretninger.

TRE ABSTRAKTE MALERIER - TRE STILRETNINGER


Jeg har valgt at udstille tre abstrakte malerier, der repræsenterer de tre stilretninger jeg arbejder med, dvs. abstrakt ekspressionisme, geometrisk abstraktion og det jeg selv betegner som "dots".

GEOMETRISK ABSTRAKTION OG DOTS


Her ses eksempler på geometrisk abstraktion og "dots".

Maleriet til venstre har titlen Cool, Calm and Collected,

Maleriet til højre har titlen Party Mood.

Et eksempel på geometrisk abstraktion.
Dots - Et eksempel på en af abstrakt kunsts stilretninger.