BLOG:

Tak til Oticons Kunstforening

Soloudstilling - Oticon

Jeg var så heldig at blive spurgt af Oticons kunstforening, om jeg kunne have lyst til at udstille i firmaets hovedkontor i Smørum og i tre andre firmalokationer. 


Der er flere måder, hvorpå man kan forsøge at promovere sin kunst . Man kan f.eks. deltage i kunstudstillinger og være på relevante sociale medier. Jeg synes dog, at der er nogle klare fordele ved at udstille gennem en kunstforening. Det betyder f.eks. at mange mennesker ser din kunst, de tager måske familiemedlemmer og venner med, hvis de synes malerierne er interessante, og så kan de i ro og mag nærstudere malerierne. Malerier skal ses i virkeligheden. Fotoer eller videoer – uanset hvor professionelle de måtte være – kan aldrig erstatte den oplevelse det er at stå foran et maleri og se på alle detaljerne – også i forskellige slags lys.


Jeg sender en stor tak til Peter fra Oticons kunstforening for invitationen. Jeg vil også gerne sige tak til alle, der købte et maleri. Og tak skal det også lyde herfra til alle der kiggede forbi, fik mig til at føle mig meget velkommen og som stillede så mange gode spørgsmål.

Kunstudstilling hos Oticon
Oticons kunstforening - udstilling
Abstrakte malerier til salg
Abstrakte malerier - Kunstudstilling