BLOG:

Tak til Oticons Kunstforening

Soloudstilling - Oticon - oktober 2022

Jeg var så heldig at blive spurgt af Oticons kunstforening, om jeg kunne have lyst til at udstille i oktober måned i firmaets hovedkontor i Smørum og i tre andre firmalokationer. Det blev selvfølgelig et kæmpe ja tak fra mig. Det at få mulighed for at lave en soloudstilling er noget helt særligt.


Der er flere måder, hvorpå man kan forsøge at promovere sin kunst . Man kan f.eks. deltage i kunstudstillinger og være på relevante sociale medier. Jeg synes dog, at der er nogle klare fordele ved at udstille gennem en kunstforening. Det betyder f.eks. at mange mennesker ser din kunst, de tager måske familiemedlemmer og venner med, hvis de synes malerierne er interessante, og så kan de i ro og mag nærstudere malerierne over længere tid. Som jeg skriver et andet sted på min hjemmeside, så skal malerier ses i virkeligheden. Fotoer eller videoer – uanset hvor professionelle de måtte være – kan aldrig erstatte den oplevelse det er at stå foran et maleri og se på alle detaljerne – også i forskellige slags lys.


Eventuelle købere vil gerne vide noget om malerierne, om processen og inspirationen bag, og om dig, kunstneren. Og sådan har jeg det også selv når jeg køber kunst. Derfor blev jeg glad da kunstforeningen spurgte, om jeg vil komme og fortælle om mine malerier i løbet af oktober måned. Det skal dog siges, at jeg også var lidt nervøs. Det var der dog ingen grund til. Alle var simpelthen så søde og interesserede. Der blev stillet mange spørgsmål og det gjorde det hele meget nemmere.


Jeg sender derfor en stor tak til Peter fra Oticons kunstforening for at have inviteret mig og for at gøre hele oplevelsen så nem og hyggelig for mig. Jeg vil også gerne sige tak til alle der købte et maleri. Jeg er enormt glad for, at maleriernes nye ejere er så søde. Og tak skal det også lyde herfra til alle der kiggede forbi, fik mig til at føle mig meget velkommen og som stillede så mange gode spørgsmål.

Kunstudstilling hos Oticon
Oticons kunstforening - abstrakt kunst
Abstrakte malerier til salg
Oticons kunstforening - udstilling
Abstrakte malerier - Kunstudstilling