Om kunstneren bag malerierne

At male er for mig at forsvinde ind i en vidunderlig verden af former, farver, frihed og muligheder. Ved hvert blankt lærred begiver jeg mig ud på en rejse, hvor endedestinationen er ukendt. Vejen mod det færdige maleri er lang og snørklet. Man gør sig mange opdagelser undervejs. Det er en helt fantastisk proces.  


Kunst og design har altid betydet meget for mig, men som ung med en humanistisk universitetsuddannelse i bagagen, valgte jeg måske lidt atypisk at søge job i IT-branchen. Der blev jeg i mange gode og lærerige år. Lysten til at blive selvstændig og arbejde med noget kreativt trængte sig dog så meget på at jeg i 2008 sagde mit daværende job op og designede en kollektion af økologiske boligtekstiler. Jeg endte dog med at vende tilbage til IT-branchen, men begyndte at male i min fritid for at få afløb for min kreative side.


I 2018 blev jeg igen lidt rastløs. Efter en tid med mange overvejelser stod det klart, at det jeg ønskede allermest var at sige farvel til "corporate life" og fordybe mig i min kunst. Det var derfor med glæde, at jeg lancerede denne hjemmeside i 2021 med et lille udvalg af mine malerier. Hjemmesiden bliver løbende opdateret med nye værker.   

Elizabeth 

Elizabeth Alice Andersen - Moderne Kunst