Kontaktinfo

Kunst skal ses i virkeligheden og købes med hjertet

Et foto af et maleri på en computerskærm kan aldrig erstatte oplevelsen af at stå foran det originale værk. Så mange fine detaljer går tabt, eksempelvis værkets stoflighed og farvespillet i maleriet. Det er således min holdning, at malerier skal ses før de eventuelt købes. Det er noget helt andet at købe et maleri end f.eks. at købe en plakat. Det er blandt andet en større investering. Du skal jo gerne have glæde af maleriet i mange år. 


Se maleriet før du evt. køber det - og lån det med hjem på prøve

Jeg kører gerne ud til dig med det maleri, du ønsker at se nærmere på. Du skal bare bo på Sjælland og inden for en radius af 100 km fra København. Du kan desuden låne et eller flere malerier med hjem på prøve i en uges tid.


Det praktiske

Jeg synes, at det pæneste resultat opnås ved at hænge maleriets blindramme direkte på et par skruer i væggen. Alle mine abstrakte malerier kan dog fås med et påsat wire sæt, hvis du ønsker det.


Ønsker du at se nærmere på et eller flere af mine malerier?

Ring eller skriv, hvis du ønsker at aftale en uforpligtende fremvisning. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til mine malerier. Læg endelig en besked/skriv en SMS, hvis jeg ikke tager telefonen, så ringer jeg tilbage så snart jeg kan. Jeg er sandsynligvis i gang med at male. Jeg glæder mig til at høre fra dig.


Du kan også skrive til mig ved at bruge kontaktformularen nedenunder. Dit navn og din e-mailadresse anvendes kun til besvarelse af din besked. 

Send mig en besked ...