Kontakt mig

Kunst skal ses i virkeligheden og købes med hjertet

Et foto af et maleri på en computerskærm kan aldrig erstatte oplevelsen af at stå foran det originale værk. Så mange fine detaljer går tabt, eksempelvis værkets stoflighed og farvespillet i maleriet. Det er således min holdning, at unika malerier skal ses før de eventuelt købes. Det er noget helt andet at købe et maleri end f.eks. at købe en plakat. Det er blandt andet en større investering. Du skal jo gerne have glæde af maleriet i mange år. 


Se maleriet før du evt. køber det - og lån det med hjem

Du er hjertelig velkommen til at se på malerier i mit atelier i Værløse efter aftale. Du kan desuden låne et maleri med hjem.


Det praktiske

Jeg synes, at det pæneste resultat opnås ved at hænge maleriets blindramme direkte på et par skruer i væggen. Alle mine abstrakte malerier kan dog fås med et påsat wire sæt, hvis dette ønskes.


Ønsker du at aftale en fremvisning?

Ring eller skriv, hvis du ønsker at aftale en fremvisning hjemme hos dig eller i mit atelier. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til mine malerier. Læg endelig en besked/skriv en SMS, hvis jeg ikke svarer, så ringer jeg tilbage lidt senere. Jeg er sandsynligvis i gang med at male. Jeg glæder mig til at høre fra dig.


Du kan også skrive til mig ved at bruge kontaktformularen nedenunder. Dit navn og din e-mailadresse anvendes kun til besvarelse af din henvendelse. 

Send mig en besked ...